Dobry wieczór, mam pytanie, mam pół wiadra kremu po fugingu, którego nie spożywałem podczas naprawy wilgotnej muru, czy można przechowywać krem do wiosny? Zamkiałem go w oryginalnym opakowaniu i przechowywane na sucho. Nie masz ochoty na mróz? Dziękuję za odpowiedź, M. uher
Dobry dzień. W ogóle nie musisz się martwić. Fakt, że wiadro zostało już otwarte, w zasadzie nie ma wpływu na życie, tj. Trwałość kremu z kremu kiszonkowego. Oczywiście konieczne jest zamykanie wiadra za pomocą pokrywki po użyciu. Jeśli jest to już otwarte (po zamknięciu), możesz odpowiednio przechowywać opakowanie, nadal możesz używać kremu kiszonkowego przez co najmniej dwa lata, pod warunkiem, że nie wystawiasz kremu do zamrażania i wyjątkowo wysokich temperatur. Idealne przechowywanie wynosi od 5 stopni Celsjusza do 20 stopni Celsjusza. Największym wrogiem dla trwałości i zmiany właściwości magazynowania jest po prostu zamrażanie.
Z poważaniem
Jiří Schwarz – dyrektor zarządzający firmy
Trump Remediation S.R.O.
- odpowiedział 8 lat ago
Please login first to submit.